Δήλωση ανακατάληψης, από τον υπ. Δημάρχο Αθηναίων, Βασίλη Πετρομιχελή

Στα πλαίσια της προστασίας των συνδημοτών μου, της περιουσίας αυτών, της προστασίας της περιουσίας του δημοσίου, της προστασίας των τουριστών που επισκέπτονται την Πατρίδα μας, των ξένων Πρεσβειών, αλλά και των απροστάτευτων Αστυνομικών και Αστυνομικών Τμημάτων, από την μάστιγα της παρανομίας και της εγκληματικότητας, δεσμεύομαι ότι:

“την επόμενη ημέρα της εκλογής μου, άμεσα θα αναβαθμιστεί η Δημοτική Αστυνομία “ΔΑ” του δήμου Αθηναίων. Θα δημιουργηθεί ένα νέο σώμα το οποίο θα λέγετε Ασφάλεια Δημοτών “ΑΔ” και θα αποτελείτε από 600 άντρες. Η πρόσληψη του προσωπικό της “ΑΔ” θα υπόκειται κάτω από μια απλή αξιολόγηση. Τα δικαιολογητικά που θα χρειάζονται θα είναι μόνο τα: πιστοποιητικά υγείας από παθολόγο και ψυχίατρο, γνώση τεχνικών αυτοάμυνας, ύψος άνω των 185 εκ. αλλά και αθλητικής σωματικής διάπλασης. Στο σώμα δεν θα επιτρέπετε να προσληφθούν άτομα τα οποία είναι ομοφυλόφιλοι ή αν οι γονείς τους είναι και οι δύο αλλοδαποί. Πρωτίστως θα πρέπει να τους διακατέχει: ο Εθνικοπατριωτισμός, οι Θεσμοί, οι Αξίες και τα Ιδανικά μας ως Έλληνες”

Η ”ΑΔ” θα εκπαιδευτεί επίπονα και άρτια ως προς τον “δρόμο”, ενώ θα γίνουν πολύ καλοί γνώστες του Νόμου. Το σώμα της “ΑΔ” θα παραλάβει: βαρέα οχήματα, ηλεκτρονικά συστήματα, ειδικό εξοπλισμό για μέγιστες επιδόσεις αλλά και για την ασφάλειά τους. Τέλος το σώμα θα παραλάβει και πενήντα “50” εκπαιδευμένους αστυνομικούς σκύλους ράτσας “Ελληνικού Ποιμενικού”.

Είναι καιρός να ξεβρομίσουμε τις γειτονιές μας!

Δήλωση ανακατάληψης, από τον υπ. Δημάρχο Αθηναίων Βασίλη Πετρομιχελή

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *