Ο Βασίλης Πετρομιχελής ενάντια στον δήμαρχο της Κέρκυρας

Ως απαράδεκτες ανέφερε ο Βασίλης Πετρομιχελής τις δηλώσεις του δημάρχου της Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου, για το θέμα των απορριμμάτων.
Ο κ. Νικολούζος δήλωσε ότι: «Καταλαβαίνω την ενόχληση και την αγωνία των πολιτών πραγματικά για την κατάσταση. Εγώ σήμερα προσπάθησα να τους εξηγήσω τις αιτίες που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Δηλαδή την ανεπάρκεια προσωπικού και μέσων που δεν έχουμε. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με εργολαβία που θα αναλάβει εντός των ημερών έτσι ώστε να φύγουν τα σκουπίδια από τους δρόμους. Τους καταλαβαίνω αλλά βλέπω και ένα μίσος στο πρόσωπο μου. Δεν λύνονται έτσι τα πράγματα. Θέλει ψυχραιμία. Εμείς προχωράμε σε αυτό τον σχεδιασμό και θεωρούμε ότι θα απαλλαγούμε επιτέλους από την πληγή των σκουπιδιών».
Ο Βασίλης ανέφερε στην χθεσινή ομιλία του στα γραφεία της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ” ότι: ο Νικολούζος, ακολουθεί την ίδια πάγια τακτική όλων των καρεκλάτων γνωστών αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο μοναδικός που φταίει για το θέμα των σκουπιδιών στην Κέρκυρα είναι μόνο ο δήμαρχος και κανένας άλλος. Του υπενθυμίζω λοιπόν πως οι δημότες της Κέρκυρας τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους έτσι ώστε να κάνει τα αυτονόητα εκ καθήκοντος από την θέση του δημάρχου. Ο ίδιος με τις ως άνω δηλώσεις του, τους δήλωσε ξεκάθαρα πως είναι ανίκανος να τελέσει τα καθήκοντά του δικαιολογώντας τα μη δικαιολογημένα. Πως όλο αυτό το διάστημα δεν εργάστηκε για την υγιεινή του νησιού θέτοντας σε μέγιστη επικινδυνότητα τους δημότες του απέναντι σε ασθένειες ενώ παράλληλα κατέστησε περιοχές του νησιού σε ωρολογιακές βόμβες μόλυνσης και περιβαλλοντολογικά μη αναστρέψιμες.
Εξέφρασε την απορία του πως κατάντησε σε αυτό το χάλι το αγαπημένο του νησί η Κέρκυρα χωρίς να ενδιαφέρετε κανένας για αυτό.
Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να καταστήσει τον οποιοδήποτε Δήμο ως τον πιο κερδοφόρο χωρίς να επιβαρύνει τους δημότες του, ενώ παράλληλα να τους ελαφρώσει οικονομικά ως 50% από τα δημοτικά τέλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *