Πορεία πρός τα Αριστερά

Από την στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό των εθνικοσοσιαλιστών/εθνικιστών, αυτοονομάζονται τώρα ως πατριώτες οι δεξιοί δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι. Έτσι και έκαναν, αποχώρησαν από τις θέσεις τους, από την ιδεολογία τους αλλά και από το σημείο που είχαν εγκατασταθεί και πήρανε τον δρόμο προς τα κεντροαριστερά των περιχώρων.

Η Νέα Δημοκρατία δικαίως και επαινείται για το όνομά της, μιας και μιλάει για την “ΝΕΑ” και όχι για την παλαιά δημοκρατία. Επανδρώνουν τα ψηφοδέλτιά τους με άτομα τα οποία ως κριτήρια έχουν μόνο και μόνο το μένος τους ως προς το ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να εξετάζουν το ηθικό υπόβαθρο ή το πατριωτικό τους σθένος. Ειδικότερα, η Πειραιώς έκανε γνωστό ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, οι υποψήφιοι βουλευτές Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος.

Ως επικεφαλής της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ” συγχαίρω όλους τους συνειδητούς Έλληνες οι οποίοι παραμένουν ακμαίοι εις τις θέσεις τους και έχουν καταδικάσει και τους “μεν” αλλά και τους “δεν”.

Η αντίσταση και η μάχη γίνεται μόνο στα χαρακώματα. Αυτοί που υποχωρούσαν αφήνοντας πίσω τις θέσεις τους στους “λίγους” για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα δεν μπορούν παρά να ονομάζονται ως εφιάλτες.
Είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και θα αποκατασταθεί η δικαίωσή μας.

Για την Πατρίδα και την Φυλή,
ΠΕΤΡΟΜΙΧΕΛΗΣ.-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *