Αρκετά σταθερή η συνεργασία της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

Αρκετά σταθερή η συνεργασία της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

 

 

Μια από της θέσεις της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ” είναι να χρησιμοποιεί προς όφελος της Πατρίδας, του Έθνους και του Ελληνισμού, τα όπλα του εχθρού στρέφοντας τα ενάντια του. Ένα από αυτά τα όπλα είναι και το “Facebook”. Μπορεί εν μέσω αυτής της εφαρμογής να μας παρακολουθούν και να σχηματίζουν δικογραφίες όμως δεν παύει να είναι ένα ισχυρότατο όπλο στα χέρια της αντίστασης ενάντια στους προδότες, κατακτητές, φασίστες και εγκληματίες της Κυβέρνησης-Βουλής.
Από το ΦΒ γνωρίστηκε και η ηγεσία της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ” με την ηγεσία της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”. Έκτοτε οι δύο αυτές υπαρκτές δυνάμεις αγωνίζονται από κοινού προσφέροντας σημαντικά χτυπήματα στον εχθρό. Οι ενημερώσεις που προσφέρουν εν μέσω των λιγοστών δυνατοτήτων του διαδικτύου έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην γονατισμένη ελληνική κοινωνία.
Τα άρθρα μας, τα σχόλιά μας τα μηνύματα μας, οι ραδιοφωνικές μας εκπομπές, τα Live Video, οι τηλεοπτικές μας παρουσιάσεις, αλλά και οι καταγγελίες μας, είναι αυτά που δίνουν κουράγιο και ελπίδα συσπειρώνοντας ακόμα περισσότερους και δείχνοντας τους τον δρόμο της πραγματικής Ελευθερίας.
Η “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ” αλλά και η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” θα πάρουν μέρος από κοινού στις εκλογές του μήνα Μαΐου 2019. Οι λίστες των υποψηφίων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και αυτή των Ευρωεκλογών, είναι καταρτισμένες με ευυπόληπτους Έλληνες Πατριώτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν την αιχμή που θα τρυπήσει την καρδιά του θηρίου…

Συνεχίζουμε την ενωτική μας συνεργασία γιατί … αυτό είναι καθήκον μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *