“Φόνος” ο θάνατος του 80χρονου στην Κέρκυρα

“Φόνος” ο θάνατος του 80χρονου στην Κέρκυρα

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια αλλά και στους γνωστούς και φίλους του άτυχου 80χρονου. Ηθικοί αυτουργοί Δήμος και Περιφέρεια.

Ποιος έχει σειρά τώρα;…

Καταδικάζω απερίφραστα τους υπεύθυνους για τον τραγικό θάνατο του 80χρονου από ακατάσχετη αιμορραγία για την απαράδεκτη καθυστέρηση του ασθενοφόρου. Το ΕΚΑΒ, ειδοποιήθηκε άμεσα μετά το ατύχημα του 80χρόνου. Το ασθενοφόρο όμως έφτασε με καθυστέρηση 40 λεπτών…

Το άστοχο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, με βρίσκει πραγματικά αγανακτισμένο. Οι πάγια τακτική της πολιτικής γενικολογίας και αοριστίας του “ΘΑ” αλλά “ΠΟΤΕ” είναι ένας ακόμα εμπαιγμός ενάντια στα κοινωνικά στρώματα και ιδιαιτέρα της λαϊκής τάξης των δημοτών της Κέρκυρας αλλά και των “Διαπόνιων Νήσων”.
Το Νοσοκομείο της Κέρκυρας αλλά και τα Κέντρα Υγείας πρέπει να είναι λειτουργικά, άρτια εξοπλισμένα και στελεχωμένα με ικανούς και συνειδητούς επιστήμονες ιατρούς.
Ζητάμε ελικόπτερο για άμεσες αεροδιακομιδές, 6 νέα ασθενοφόρα και ικανό προσωπικό ΕΚΑΒ με έδρα στην Κέρκυρα και όχι στα Γιάννενα. Επίσης στα “Διαπόντια Νησιά” επιβάλετε να υπάρχουν κέντρα υγείας με μόνιμο προσωπικό….

Να γνωρίζουν οι εκλεγμένοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε Δήμο αλλά και σε Περιφέρεια ότι: η ανοχή που είχαν ως και τώρα … τελείωσε. Ζητάω από το 6όροφο “μέγαρο” της δικαιοσύνης στην Κέρκυρα, την άμεση παρέμβαση του στην υπόθεση.

Βασίλειος Πετρομιχελής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *