Δήμος Κέρκυρας και Περιφέρεια – Ηθικοί αυτουργοί για το θάνατο της 8χρονης

Δήμος Κέρκυρας και Περιφέρεια  – Ηθικοί αυτουργοί για το θάνατο της 8χρονης

Δηλώνω πραγματικά συνθλιμμένος που χάθηκε ένα μικρό αγγελούδι στον βωμό της διψασμένης Κερκυραϊκής ασφάλτου. Εκφράζω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους Γονείς, τους συγγενείς, τους συμμαθητές αλλά και στους γνωστούς της μικρής Αννούλας.

Θέλω να πιστεύω ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη και στους ηθικούς αυτουργούς αυτού του καθόλου κατ’ εμέ ατυχήματος.

Το νησί της Κέρκυρας έχει ένα πολύ κακό οδικό δίκτυο με στενούς δρόμους, με επικίνδυνες κλίσεις και ατελείωτες στροφές. Θα μπορούσα να πω ότι το οδικό δίκτυο είναι κάπως καλό μόνο για λίγα χιλιόμετρα μεταξύ της πόλης και Γουβιών και άλλα λίγα χιλιόμετρα από το λιμάνι της Λευκίμμης προς τα βόρεια. Η συντήρηση είναι ανύπαρκτη. Πουθενά σε ολόκληρο το νησί δεν έχει γίνει καμία επισκευή. Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι από μπαλώματα, τρύπες, ρωγμές και κλήσεις με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να πληρώνουν πολλά χρήματα ετησίως για επισκευές όπως η αλλαγή ελατηρίων και αμορτισέρ. Ενώ αυτοί που δεν έχουν χρήματα για την συντήρηση τους, κυκλοφορούν κινούμενες καρμανιόλες ή αλλιώς τροχοφόρα φέρετρα.

Οι σηματοδότες είναι και αυτοί ανύπαρκτοι στο νησί ενώ αυτοί που υπάρχουν δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Πολλοί από αυτούς σταματούν να λειτουργούν για ολόκληρες εβδομάδες.

Οι δρόμοι δεν είναι κατάλληλα φωταγωγημένοι, με αποτέλεσμα η οδήγηση το βράδυ να είναι πραγματικά επικίνδυνη.

Οι διαγραμμίσεις όλου του οδικού δικτύου είναι ανύπαρκτες, με αποτέλεσμα να υπάρχει υψηλός κίνδυνος ατυχημάτων. Δεν υπάρχουν ούτε καν οι διαγραμμίσεις για το πέρασμα του δρόμου από τους πεζούς.

Προσωπικά δεν δέχομαι από κανέναν του Δημοτικού ή του Περιφερικού Συμβουλίου την δικαιολογία με πρόσχημα ότι τα κονδύλια του νέου ΕΣΠΑ είναι πολύ μικρά. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν απόλυτος ΤΙΠΟΤΑ. Εξαπάτησαν και υφάρπαξαν τις ψήφους των Κερκυραίων δημοτών τάζοντας τους καθρεφτάκια και μεταξωτές κορδέλες.

Είμαι πραγματικά εξοργισμένος με την αδιαφορία τους. Αυτό που έχω να πω είναι ντροπή τους και δεν τους αξίζει να είναι Κερκυραίοι ) ) ) .-

Βασίλης Πετρομιχελής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *