Ο Βασίλης Πετρομιχελής, πηγαίνει στα δικαστήρια τον Γιώργο Κατρούγκαλο (βίντεο)

Ο Βασίλης Πετρομιχελής, πηγαίνει στα δικαστήρια τον Γιώργο Κατρούγκαλο (βίντεο)

Στα δικαστήρια  πηγαίνει ο Βασίλης Πετρομιχελής τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γεώργιο Κατρούγκαλο. Παράνομη η ενέργεια να τεθεί σε αργία με παύση των καθηκόντων του ο Βασίλης Πετρομιχελής . Ο Κατρούγκαλος παρότι είναι έγκριτος νομικός έπεσε σε μεγάλο νομικό ατόπημα. Ως Αναπληρωτής Υπουργός δεν έχει μόνο την βοήθεια από το δικηγορικό γραφείο του, όπου εργάζονται δεκάδες δικηγόροι, αλλά έχει στην διάθεσή του και την Νομική Υπηρεσία του ΥΠΕΞ. Παρόλα αυτά, ενέργησε από θέση ισχύος βασιζόμενος στο άνανδρο όπλο της πολιτικής δίωξης.

Για την Ιστορία:

Στις 17 Ιανουαρίου 2019, ο κ. Πετρομιχελής με πρόσκληση του Συλλόγου του παρευρεθεί εις το Αμφιθέατρο του ΥΠΕΞ για θέματα που απασχολούσαν τον κλάδο του. Στον κ. Πετρομιχελή δόθηκε ο λόγος ύστερα από 12 προσπάθειες του και μάλιστα την στιγμή που όλοι τον “έπαιρναν αυθαίρετα”.

(βλέπε σχετικό)


(βλέπε σχετικό βίντεο)

Στις 22 Ιανουαρίου 2019, παραδοθεί στον κ. Πετρομιχελή, υπογεγραμμένη ΑΠΟΦΑΣΗ με ημ/νια από 17/1/2019, από τον Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Γεώργιο Κατρούγκαλο, που τον θέτει σε αργία και παύση των καθηκόντων του.
(βλέπε σχετικό)

Την ίδια ημέρα του παραδοθεί και η απόφαση από παλαιότερο Πειθαρχικό Συμβούλιο ότι το Υπουργείο Εξωτερικών αδυνατεί να πάρει απόφαση εναντίων του.
Στις 31 Ιανουαρίου 2019, ο κ. Πετρομιχελής έστειλε Εξώδικη Δήλωση – Πρόσκληση και Διαμαρτυρία ατομικά, στον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γεώργιο Κατρούγκαλο όπως μέσα σε 48 ώρες από την παραλαβή του παρόντος να συμμορφωθεί.

(βλέπε σχετικό)


Φαίνεται ότι η διορία των 48 ωρών εξέπνευσε και ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ετοιμαστεί ψυχολογικά για την νέα τροπή της υπόθεσης.

Ο “παρτιζάνος” Πατριώτης του Υπουργείου Εξωτερικών, τους παίζει τελικά μονότερμα!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *