Πιάστε τον George Soros

Πιάστε τον George Soros

Σε μορφή καταιγίδας έχει εξελίχθη η καταγγελία του Βασίλη Πετρομιχελή, ενάντια στον ανθέλληνα και εχθρό, δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος (George Soros ή György Schwartz).

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ξεκίνησαν τις ενέργειες οι οποίες θα οδηγήσουν στην σύλληψη του θρασύτατου ηλικιωμένου. Αμερικανοί πολίτες ζητούν από τον Λευκό Οίκο, να εκδώσει διεθνές ένταλμα. Μάλιστα υπάρχουν φήμες (μη επιβεβαιωμένες) ότι ήδη τον έχουν συλλάβει.

Στην Ρωσία, ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
Στην Τουρκία, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκλεισε το ίδρυμα Open Society, στις 26 Νοεμβρίου 2018 ενώ έχουν συλληφθεί μέλη του ιδρύματος.

Στην Ελλάδα, ο μοναδικός άντρας που τόλμησε να τα βάλει με τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα, την ανακόντα των εθνών είναι μόνο ο Βασίλης Πετρομιχελής ο επικεφαλής μιας από τις ισχυρότατες πατριωτικές δυνάμεις γνωστή προς όλους μας ως “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ“.

Προφανώς οι Προδότες και κατά συνέπεια αποδέκτες χρηματικών ποσών από τον Ανθέλληνα Σόρος, άρχισαν να εκκρίνουν Κορτιζόλη, την ορμόνη του φόβου. Βεβαίως αυτό δεν ισχύει μόνο για αυτούς που υπόγραψαν τα Μνημόνια και την Συμφωνία Πρεσπών, αλλά Δημάρχους, ΜΚΟ κ.α.

Ο Εισαγγελέας ποινικής δίωξης έχει στα χέρια του την εντολή. Εμείς αναμένουμε εις τον καναπέ με Φρέντο Καπουτσίνο και κανέλα!

Γιωργάκη και “ΣΙΑ” … ας προσέχατε !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *