Να αποκληρώσεις τον Προδότη

Να αποκληρώσεις τον Προδότη

Γνωρίσαμε την μητέρα του ανθέλληνα, Πρωθυπουργού μας κα Αρίστη Τσίπρα μέσα από τις γνωστές δηλώσεις της στα ΜΜΕ λέγοντας:
– Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ υπερήφανη για το γιό μου.
– Στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο ο Αλέξης.
– Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ.
– Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του.
– Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή.
– Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;
– Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.
– Θέλει να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα και να γίνει αγαπητός στους νέους. Αυτό θέλει. Να τον φωνάζουν απλά Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο.
– Όταν μιλάνε του λέει να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του, ενώ εκείνος της απαντά να μην ανησυχεί και πως όλα θα πάνε καλά…

Το όνομα σας κα Αρίστη, παραπέμπει σε Θεσμούς, σε Αξίες και σε Ιδανικά. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να διαβάσετε τις προσεκτικά τις παρακάτω γραπτές σειρές από έναν απλό Έλληνα που η μητέρα του δεν έχει προμετωπίδα την Αριστεία αλλά ούτε έχει και έναν άριστο γιο όπως είναι ο δικός σας.

Θα σας παραπέμψω πριν 2.500 χρόνια όταν η Αριστεία, η Ανδρεία και η Τιμή είχαν αξίες. Ο μεγαλύτερος προδότης της Αρχαίας Ελλάδας οδήγησε τους Πέρσες στα νώτα των Σπαρτιατών του Λεωνίδα. Αυτός ο προδότης μόνο συστάσεις δεν χρειάζεται, αποτέλεσε το οικουμενικό πρόσωπο της προδοσίας αλλά και της υπέρτατης ύβρης έναντι της πατρίδας. Ο Ηρόδοτος μάλιστα τον απεικόνισε ως σύμβολο της αρνησιπατρίας και της φιλοχρηματίας. Η εικόνα του Εφιάλτη, έρχεται και επανέρχεται στην παγκόσμια ιστορία. Οι Εφιάλτες δεν θα λείψουν ποτέ και από πουθενά. Κανείς μας όμως δεν θα μπορούσε να πιστέψει αλλά ούτε καν να φανταστεί πως κάποιος θα αποκτούσε την περίβλεπτη ιστορικά θέση του αρχαίου Έλληνα προδότη…

Κα Αρίστη, 2.500 χρόνια αργότερα όλοι σε αυτόν τον πλανήτη γνωρίζουν την προδοσία του Εφιάλτη μόνο και μόνο γιατί έδειξε ένα μονοπάτι στον Ξέρξη. Μπορεί η ανθρωπότητα να ξεχάσει τον Εφιάλτη στο πέρασμα του χρόνου αλλά όμως κα Αρίστη τον δικό μας Εφιάλτη δεν θα μπορέσει να τον ξεχάσει κανένας. Αυτός δεν είναι άλλος από το σπλάχνο σου … τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο γιος σου κα Αρίστη δεν έδειξε στον εχθρό μόνο ένα μικρό μονοπάτι αλλά παρέδωσε και συνεχίζει να παραδίδει ολάκερη την Ελλάδα και τους Έλληνες. Να ήτανε μόνο αυτό; Η αλλοίωση του ένδοξου γένους των Ελλήνων με τα ανοιχτά σύνορα. Αλλά και όλο αυτό το μίσος που έχει μέσα στην ψυχή του για την Ιστορία μας, για την Θρησκεία μας και εν γένει για ολάκερο τον ελληνισμό είναι πέρα κάθε ακρότητας, φασισμού, καταστολής, αλλά και προδοσίας.

Εν κατακλείδι κα Αρίστη, σας ζητάω να λάβετε σοβαρά υπόψη το θέμα της αποκλήρωσης του γιου σας για να εξαγνιστείτε από τις μελανές σελίδες της Ιστορίας και τα δεινά που βιώνουμε εμείς ως Έλληνες από τον Εφιάλτη γιο σας.-

Βασίλειος Πετρομιχελής
Έλληνας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *