Αυτή είναι η ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ

Αυτή είναι η ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ

 

H “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ” η αλλιώς “RECAPTURE” είναι κίνημα. Εμείς είμαστε η όσμωση του Ελληνικού Εθνικοπατριωτισμού.

Ενώνουμε κάτω από έναν υγιή, νόμιμο και καθαρό αγώνα τον απανταχού Ελληνισμό της Γαίας αρνούμενοι να συμμετέχουμε στο μοντέλο εκμηδενισμού της Πατρίδα μας και του Έθνος μας. Είμαστε ενάντια στον κατακερματισμό των εδαφών μας, της διάβρωσης και της αλλοίωσης, του Πολιτισμού μας, της Ιστορίας μας, της Παιδείας μας και του Γένους μας. Είμαστε ενάντια στην υποδούλωση μας από τους παγκόσμιους χορηγούς χρημάτων, στα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, αλλά και στους πολιτικούς μας προδότες.

Εμείς στην “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ” διαμορφώσαμε το δικό μας μοντέλο. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το μοντέλο του ως τώρα πολιτικού κατεστημένου που ξεκινάει από την άκρα αριστερά και τελειώνει ως και την άκρα δεξιά. Οι ιδιόμορφες και ξενόφερτες ιδεολογίες τους, τα ψέματά τους, η αδιαφορία τους, αλλά και ο σκοτεινός πλουτισμός τους, ήταν αυτά όπου μας διάβρωσαν, μας δίχασαν, μας διέσπασαν, μας πρόδωσαν και μας εκμηδένισαν.

Εμείς αγωνιζόμαστε για όλους τους ομοεθνείς μας με καθαρή “Ελληνική Συνείδηση”, να τους ενώσουμε κάτω από μια νέα, ισχυρή, λαμπρή και μεγάλη Ελλάδα. Έτσι ώστε όλοι από κοινού να επανιδρύσουμε τους Θεσμούς μας, να ανακτήσουμε τις Αξίες μας, τα Ιδανικά μας και την Ελευθερία μας, για την μεγαλουργία του Ελληνισμού.-

ΠΕΤΡΟΜΙΧΕΛΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *