Εξαγγελίες Πετρομιχελή από το Καστελόριζο (βίντεο)

Εξαγγελίες Πετρομιχελή από το Καστελόριζο (βίντεο)

 

Δεν πέρασαν ούτε λίγες ημέρες από την απόλυτα πετυχημένη επιχείρηση Έλληνα Πατριώτη, Βασίλη Πετρομιχελή, στα Ίμια  … ξαναχτύπησε και πάλι. Αυτή την φορά στο Καστελόριζο. Έτρεχαν τα πολιτικά σκουπίδια να προλάβουν τον Πετρομιχελή στο ακριτικό Καστελόριζο. Οι δηλώσεις του Βασίλη, ήταν κεραυνοί στο κεφάλι της προδοτικής και δήθεν Ελληνικής κυβέρνησης.
Ο επικεφαλής της ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ αφού είχε ναυλώσει σκάφος/ταξί προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία αλλά δεν του επέτρεψε το λιμενικό.
Ο λίγος Κουρουμπλής, με συνοδεία, την ηγεσία του Πολεμικού μας Ναυτικού (τρομάρα τους) έτρεμαν από φόβο στη Στρογγύλη. Ο εγκλωβισμός τους από τα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα F16 ήταν ένα πραγματικό μάθημα…

Η ενημερωτική φυλλάδα “iefimerida” έγραψε:
“Ένα νέο περιστατικό προκλητικότητας της Άγκυρας πάνω από το Αιγαίο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς τουρκικά μαχητικά φέρνονται να μην επέτρεψαν στο ελικόπτερο που μετέφερε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να απογειωθεί από τη νήσο Στρογγυλή, κατά την επίσκεψή του, την Καθαρά Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησαν 42 παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου. Το αποτέλεσμα ήταν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να παραμείνει καθηλωμένο για επιπλέον μισή ώρα στο στρατιωτικό φυλάκιο στη νήσο Στρογγυλή.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *