Στήριξη από την “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ” στον ανερχόμενο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Κουριαννίδη

Στήριξη από την “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ” στον ανερχόμενο  Δήμαρχο  Θεσσαλονίκης, Γιάννη Κουριαννίδη

 

Το εθνικοπατριωτικό κίνημα “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ” στηρίζει για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Γιάννη Κουριαννίδη.

Καλούνται όλοι οι συνειδητοί Έλληνες της Θεσσαλονίκης να πράξουν το αυτονόητο στέλνοντάς στα αζήτητα τον “φιλοσκοπιανό” απερχόμενο Δήμαρχο της ηρωικής μας συμπρωτεύουσας …

Ο Γιάννης Κουριαννίδης γεννήθηκε το 1961 στο Κιλκίς από πατέρα Πόντιο και μάνα Κρητικιά. Το μεγαλύτερο μέρος των παιδικών και νεανικών του χρόνων έζησε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Α΄ Λύκειο Θεσσαλονίκης το 1979, και από το Γεωλογικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του Θητεία του στο Πεζικό, ως έφεδρος Λοχίας.
Από το 1986 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έχοντας υπηρετήσει στην Αλεξανδρούπολη, στην Ξάνθη, στη Σαμοθράκη, στη Θάσο και φυσικά στη Θεσσαλονίκη. Είναι νυμφευμένος με τη Βαρβάρα Αντωνίου με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.
Από το 1988 διευθύνει την έκδοση του βραβευμένου Θρακιώτικου περιοδικού “Ενδοχώρα”, του μακροβιότερου περιοδικού της ελληνικής περιφέρειας. Εξελέγη τρεις φορές στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων την οποία υπηρέτησε και ως αντιπρόεδρος. Από το 2011 είναι πρόεδρος του δραστήριου σωματείου “Δεσμοί Ελλήνων”. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ασχολείται με την επιμέλεια εκδόσεων και τη λογοτεχνική κριτική.
Το 2002 και το 2014 διεκδίκησε με την κίνηση “Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική” τον Δήμο Θεσσαλονίκης ως υποψήφιος, δήμαρχος το 2010 ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Στ. Παπαθεμελή για τον Δήμο, ενώ κατά το χρονικό διάστημα 2009-2010 θήτευσε ως δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Γ. Καρατζάφερη…

Γιάννη, η Θεσσαλονίκη σε έχει πραγματικά ανάγκη. Τασσόμαστε στο πλευρό σου και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δώσε την Θεσσαλονίκη μας, στους ΕΛΛΗΝΕΣ )))

ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *