Αυγενάκης – Πολιτική σαβούρα

Αυγενάκης – Πολιτική σαβούρα

Ακόμα μια πολιτική σαβούρα κόλλησε μέσα σε ένα από τα “μπεκ τροφοδοσίας” του κρατικού μηχανισμού, μπλοκάροντας την Δημοκρατία και εκμηδενίζοντας τον Ελληνισμό. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, ως βουλευτής της ΝΔ ανέλαβε το υφυπουργείο Αθλητισμού από τον αχρείαστο Γιώργο Βασιλειάδη. Ο “νέος” καρεκλάτος υφυπουργός δήλωσε:

«Ξεκαθαρίζω ότι δεν το βλέπω ως τιμωρία, αλλά ως ευκαιρία! Οτιδήποτε καλό έχει γίνει θα το ενισχύσουμε και θα το αναδείξουμε, οτιδήποτε στρεβλό θα το διορθώσουμε. Πάμε να βάλουμε πολλά γκολ! Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρτοφυλάκιο και ευχαριστώ τον Κυριακό Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε. Ο αθλητισμός είναι βασικό κοινωνικό αγαθό και όχι πολυτέλεια. Και δεν πρέπει να τον συνδέουμε με περιστατικά βίας και διαφθοράς».

Με λίγα λόγια φαίνετε ότι ο κος Αυγενάκης είχε βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη περιμένοντας μια άλλη θέση. Ως νέος γκολκίπερ της ΝΔ στο μυαλό του υπάρχουν μόνο τα γκολ και όχι τα άλλα αθλήματα. Δεν σκέπτεται καν πως θα καταφέρει ο αθλητισμός να γίνει ένα αναγκαίο όραμα μέσα στις καρδιές και στις φλέβες των παιδιών μας. Παρόλα αυτά αναφέρθηκε στην παλαιά καραμελίτσα της βίας και της διαφθοράς. Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκη μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ο άσχετος Αυνανάκης. Μάλιστα πέρυσι κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με τον τίτλο:

«Κίνδυνος για τους πολίτες τα αδέσποτα ζώα στο Ηράκλειο»

Παραθέτοντας τις επίμαχες δηλώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηρακλείου κ. Ινιωτάκη ο οποίος ζητούσε αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τα αδέσποτα και εφαρμογή του νομικού πλαισίου άλλων κρατών όπου επιτρέπεται η ευθανασία των αδέσποτων. Στην ερώτησή του ο κ. Αυγενάκης ρωτούσε τους υπουργούς Εσωτερικών, Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης τα εξής:
Α) Θα δοθεί άμεσα λύση στο επικίνδυνο φαινόμενο της ύπαρξης αδέσποτων σκύλων του Ηρακλείου;
Β) Ποιος ο προγραμματισμός για την πρόληψη και τη διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων;
Γ) Πως σκοπεύετε να ενισχύσετε το Δήμο Ηρακλείου ο οποίος τονίζει ότι αδυνατεί να διαχειριστεί το ζήτημα των αδέσποτων ζώων στην πόλη…

Ως επικεφαλής της ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, ερωτώ:

  • Μετά την καθιέρωση της ευθανασίας των αδέσποτων τετράποδων, θα πάρουν σειρά προς ευθανασία και οι ευάλωτες κατηγορίες όπως αυτή των αδέσποτων δίποδων;
  •  Πως θα σας φαινόταν κε Υπουργέ, να νομοθετηθεί μελλοντικά και η ευθανασία για τους Προδότες πολιτικούς;

Βασίλειος Πετρομιχελής
ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *