Κτίζουν Τζαμιά με τα Μάρμαρά μας (βίντεο)

Κτίζουν Τζαμιά με τα Μάρμαρά μας (βίντεο)

Στην πόλη Σάλι της Τσετσενίας, εγκαινιάστηκε ένα νέο τζαμί το οποίο η κυβέρνηση καυχάται ότι είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.
Χρειάστηκαν επτά ολόκληρα χρόνια για να οικοδομηθεί. Κατά την τελετή έναρξης της λειτουργίας του τζαμιού, ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ράμσαν Καντίροφ ζήτησε από τον λαό του να χτίσει ένα μικρό τζαμί προς τιμήν του μετά το θάνατό του.

Το τζαμί είναι διακοσμημένο μέσα και έξω με λευκό Ελληνικό μάρμαρο το οποίο μεταφέρθηκε από την Θάσο. Τα έργα ζωγραφικής είναι από καθαρό χρυσό και έχει έναν τεράστιο πολυέλαιο με κρύσταλλα Swarovski, ενώ μπορεί να χωρέσει έως και 30 χιλιάδες ανθρώπους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει εξαγωγή από την Θάσο του ποιο διάσημου μαρμάρου στον κόσμο. Οι “άπιστοι” που προσέρχονται στα προσκυνήματα Umrah και Hajj, αισθάνονται τη δροσιά στα πόδια τους όταν πατούν στα μαρμάρινα δάπεδα του Μεγάλου Τζαμιού (Grand Mosque) και γύρω από την Ιερή Κάαμπα (Holy Kaaba) στη Μέκκα.

Είναι ένα γεγονός που συζητιέται λόγο της δεδομένης καλοκαιρινής αποπνικτικής θερμοκρασίας της Σαουδικής Αραβίας.
Το γραφείο της Γενικής Προεδρίας για τις υποθέσεις των δύο Ιερών Τζαμιών ανακοίνωσε ότι ο κύριος λόγος βρίσκεται στα λευκά μάρμαρα Θάσου που έχουν τοποθετηθεί τα οποία αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι αρχές απέρριψαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι έχει εγκατασταθεί ενδοδαπέδιο σύστημα ψύξης κάτω από τα μαρμάρινα δάπεδα.
Η εκκλησία μας βεβαίως αμέτοχη ως προς το θέμα του μουσουλμανικού τόξου. Αλλά πως θα μπορούσαν οι χρυσοκέντητοι ρασοφόροι να ενδιαφερθούν σταματώντας αυτές τις εγκληματικές εξαγωγές την στιγμή που δεν ενδιαφέρονται ούτε καν για το ολοκαύτωμα και τον εθνομηδενισμό των Ελλήνων.

Η “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ” δικαιωματικά ζητάει την διάλυση της Εκκλησίας και την απομάκρυνση του 80% των κληρικών της. Μάχεται για την δημιουργία ενός Ελληνικού Ορθόδοξου Πατριαρχείου εντός της Ελληνικής επικρατείας με Έλληνες Πατριώτες Ιερείς.
Καθώς και για την δημιουργία Αρχαιοελληνικών Τεμενών ξεκινώντας από την Θράκη. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Έλληνας μουσουλμάνος μπορεί να αποδεχτεί ευκολότερα την Αρχαία Ελληνική θρησκεία από τον Χριστιανισμό η οποιαδήποτε άλλη.

Εμείς στην ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ είμαστε οι τελευταίοι γνήσιοι αγωνιστές και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στον οποιαδήποτε εχθρό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

-Ποιοι είναι αυτοί που εξάγουν τα ιερά μας μάρμαρα στα άπιστα σκυλιά;
-Ποιοι εξέδωσαν τις σχετικές άδειες;
-Ποια ήταν η τότε εξαγωγική και συμφωνούσα Κυβέρνηση;
-Ποιος ήταν ο τότε επικεφαλής της Εκκλησίας μας;
Απλά … άλλη μια προδοσία, άλλη μια μαχαιριά στην καρδιά του Ελληνισμού.

Γραφείο Τύπου
ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *