Απολογισμός εργατικότητας των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Απολογισμός εργατικότητας των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Στις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2019, ο ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε να τον εκπροσωπήσουν έξι (6) πολιτικά κόμματα. Αυτά ήταν η Νέα Δημοκρατία, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και η ΜΕΡΑ 25. Είναι φυσικό επόμενο ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές να θέλουν να γνωρίζουν κατά πόσο το κόμμα της αρέσκειας τους ήταν μια σωστή επιλογή για αυτούς. Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου εμείς σας παραθέτουμε τα ποιο κάτω αποδεικτικά στοιχεία εργατικότητας και των έξι (6) κοινοβουλευτικών κομμάτων:

Βάσει των ως άνω στοιχείων φαίνεται ότι το ποιο εργατικό κόμμα στην Βουλή των Ελλήνων από 18 Μάιου ως 12 Σεπτεμβρίου 2019, είναι μόνο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Οι δέκα (10) εργατικοί Βουλευτές της ΕΛ, κατάθεσαν 340 ερωτήματα, έναντι των διακοσίων ενενήντα (290) βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου με 458.

Το πρώην κυβερνητικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το κυβερνών αυτό της ΝΔ, παρουσιάζουν υποτροπή εργατικότητας. Πως είναι δυνατόν τo νούμερο των ερωτημάτων τους να μην αντιστοιχούν στο νούμερο των εκλεγμένων βουλευτών τους; Οι βουλευτές της ΜΕΡΑ 25, μετά βίας έχουν κάνει 10 ερωτήματα αποδεικνύοντας περίτρανα το “μέλλον” του κόμματος τους.

Όσον αφορά τον σχολιασμό για την εργατικότητα των 10 υπερβουλευτών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, το αφήνουμε στην διάθεσή σας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *