ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1/11/2019)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1/11/2019)

Μέγιστη προσβολή προς την ΣΗΜΑΙΑ μας. Η ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΛΗΨΗ, καταδικάζει απερίφραστα την ακραία και προσβλητική ενέργεια από τις ως άνω δίποδες ανθρωπόμορφες σκύλες.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για τα προβλεπόμενα από τον Νόμο.
Πιστεύουμε ότι η ελαστικότητα της Δικαιοσύνης αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας έχει συμβάλει σε μεγάλο παράγοντα υπέρ του ανθελληνισμού. Παρόμοια κρούσματα όπως αυτά στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου αλλά και το κάψιμο της ΣΗΜΑΙΑΣ μας θα πρέπει απαιτούνται άμεσα και με παραδειγματισμό από την δικαιοσύνη…

Ως ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ, σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μέρος του προγράμματός μας για περιπτώσεις ως προς το θέμα της προσβολής του Εθνικού μας Συμβόλου:
– Δύο έτη, φυλάκιση στις αγροτικές φυλακές άνευ αδείας.
– Πέντε έτη, απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
– Άμεση απόλυση/καθαίρεση από Δημόσια ή Κρατική υπηρεσία.
– Άμεση ανάκληση οποιασδήποτε Αδείας Λειτουργίας επιχείρησης κ.α.
– Πέντε έτη, καμία Ελληνική Δημόσια η Κρατική Υπηρεσία (Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Δημαρχείο, Νομαρχία, Εφορία, ΚΕΠ, Αστυνομία, Στρατός και Υπουργεία, δεν θα παρέχει καμία πληροφορία, (Βεβαίωση, Πιστοποιητικό, Επίσημο έγγραφο, Διαβατήριο, Ταυτότητα, Δίπλωμα, Άδεια κ.α.) σε κανέναν από τους ως άνω παραβάτες…

Στο εκπαιδευτήριο της ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, μαθαίνουμε για τους Θεσμούς μας, τις Αξίες μας και τα Ιδανικά μας ως Έλληνες οπότε αισθανόμαστε άμεσα οργισμένοι με την οποιαδήποτε προσβολή ως προς το Εθνικό μας Σύμβολο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *