Άλλος ένας αδελφός μας “έπεσε”

Άλλος ένας αδελφός μας “έπεσε”

 

Ο Χρήστος Μπαλάσκας, ήταν ένας μεγάλος Έλληνας Πατριώτης.
Πρωτοστάτησε προτρέποντας τους φίλους του να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. Πήρε μέρος σε πολλές δράσεις πατριωτικού ενδιαφέροντος. Όπως στον Βοτανικό ενάντια στην ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους. Καθώς και στην δράση στο Σύνταγμα ενάντια στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από ανήλικους. Αντιμετώπισε με ανδρεία πάνω από 2.000 άπλυτους με άλλους 23 ένδοξους και ανδρείους Έλληνες κρατώντας το σημείο της δράσης, πάνω από 4 ώρες. Συνελήφθη (με την θέλησή του) με ακόμα 60 Έλληνες και Κύπριους έξω από την Τουρκική Πρεσβεία, ενάντια στην επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Θράκη μας. Ο Χρήστος, διακρίθηκε για τις Αξίες και τα Ιδανικά του.
Κατηγορήθηκε με τον ποιο σκληρό τρόπο από την εμετική φυλλάδα “DOCUMENΤO” του Μπαξεβάνη (τσιράκι του Τσίπρα). Στην συνέχεια έγινε αναπαραγωγή του άδικου διασυρμού του από τις συνακόλουθες φυλλάδες του μαύρου Τύπου. Ο άδικος διασυρμός του με τους ΑΜΕ, του στοίχισε σε προσωπικό επίπεδο, σε οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό.

Η ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ, τον έχει αναγνωρίσει ως έναν Συνειδητό Έλληνα, ο οποίος αγωνίστηκε με ψυχή και ανδρεία για την Πατρίδα και τους Έλληνες.

Αδελφέ Χρήστο, θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *