Απάντηση για τον νόμο N.E.S.A.R.A.

Απάντηση για τον νόμο N.E.S.A.R.A.

 

Είναι πραγματικά ο νόμος N.E.S.A.R.A. των ΗΠΑ η χρυσή εποχή της Γης όπως την ονομάζουν ή μήπως το αντίθετο;

Για την ιστορία του θέματος:

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ William Jefferson Clinton υπέγραψε τον νόμο NESARA σε νόμο στις 10 Οκτωβρίου 2000 και επρόκειτο να τεθεί σε εφαρμογή το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Αργά το βράδυ της 9 Μαρτίου 2000, κάτω από την φρούρηση μελών της Delta Force και των Πεζοναυτών του Ναυτικού, 15 μέλη της Γερουσίας των ΗΠΑ και της Αμερικανικής Βουλής, που ήταν οι αρμόδιοι και συναρμόδιοι των πρώτων 15 Πολιτειών των ΗΠΑ σύμφωνα με την 13η Τροποποίηση, ψήφισαν και αυτοί τον νόμο NESARA. Ως νομοθετική πρωτοβουλία, πήρε το όνομά του από την National Economic Security and Reformation Act, που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο το 2000.

Ο νόμος NESARA επρόκειτο να τεθεί σε ισχύ στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, ακριβώς την ημέρα όπου κατέρρευσαν τα δύο κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου για να το αποτρέψει.

Ο περίφημος Αμερικάνικος Νόμος προβλέπει:

1) Κατάργηση της Federal Reserve (η οποία είναι ιδιωτική και ανήκει στους Rothchilds) και δημιουργία μιας νέας Κεντρικής Τράπεζας η οποία θα ανήκει στο Ομοσπονδιακό Κράτος και η οποία θα εκδίδει νόμισμα με αντίκρισμα σε χρυσό.
2) Κατάργηση των τίτλων ευγενείας
3) Πλήρη διαγραφή όλων των χρεών, κρατικών και ιδιωτικών καθώς και των πιστωτικών καρτών διότι είναι παράνομα
4) Οι πολίτες θα καταβάλλουν φόρο 14% σε ότι καινούργιο αγοράσουν και μόνο μια φορά (έχει υπολογιστεί από τα Αμερικανικά πανεπιστήμια και πανεπιστήμια άλλων χωρών πως ο φόρος αυτός είναι αρκετός για την πλήρη λειτουργία του κράτους προστάτη του πολίτη)
5) Την κατάργηση της παράνομης εξουσίας της Washinghton DC η οποία είναι μια ιδιωτική εταιρεία(!!!) η οποία καταβάλλει ενοίκιο(!) στην Αυτής Μεγαλειότητα της Μ. Βρετανίας (Reform ή Recovery Act που σημαίνει επαναφορά των ΗΠΑ στο αρχικό τους σύνταγμα)
6) Και την απελευθέρωση 6.500 εφευρέσεων που επιλύουν το περιβαλλοντικό πρόβλημα, το ενεργειακό πρόβλημα αφού θα τεθούν σε λειτουργία συσκευές ελεύθερης και δωρεάν ενέργειας για όλα τα νοικοκυριά και την παραχώρηση σε όλο τον κόσμο συσκευών ίασης όλων των ασθενειών…

Η πάγια θέση της ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, είναι ότι καταδικάζει απερίφραστα όλες τις ξενόφερτες δήθεν, ιδεολογίες, θρησκείες, νομοθεσίες, πολιτισμούς κ.α.

Πιστεύομαι ότι όλα αυτά ήταν που μας κομμάτιασαν μας διάβρωσαν και μας οδηγούν στην αυτοκαταστροφή.

Εμείς οι Έλληνες ήμαστε οι πρωτοπόροι της πνευματικής εξέλιξης όλων των φυλών-εθνών και πολυπολιτισμικών κρατών όπως οι ΗΠΑ στον πλανήτη μας.

Πιστεύουμε ότι μια ελληνική συνειδητή πολιτική παράταξη μπορεί να αλλάξει την καταστροφική πορεία όπου έχει χαράξει το πλήρωμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Πιστεύουμε ότι αυτή η ΝΕΑ κυβέρνηση, δεν θα αποτελέσει απλά και μόνο την Αναγέννηση του απανταχού Ελληνισμού, αλλά και την καθεαυτού Μεγαλουργία του και μάλιστα με την ομόφωνη αποδοχή όλων των άλλων “λαών”.

Η ύπαρξη μιας ξένης νομοθεσίας μας κρατά παγερά αδιάφορους. Οι Νόμοι ενός κράτους φτιάχνονται μόνο για το ίδιο το κράτος και όχι για τα συνορεύοντα η μη με αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση αυτό το κράτος δεν θα πρέπει απλά και μόνο να υποστεί διεθνείς κυρώσεις, αλλά και την διεθνή κατακραυγή. Απ΄ ότι γνωρίζουμε η Πατρίδα μας η Ελλάδα δεν έχει ενταχθεί ως ένα ακόμα αστέρι στην σημαία των ΗΠΑ για να αποδεχόμαστε την νομοθεσία της.

Εμείς καταδικάζουμε όλους όσους αναδημοσιεύουν με σκοπό την αναπαραγωγή παρόμοιων ειδήσεων προς όφελός τους. Αυτές οι σκοτεινές ενέργειές, δίνουν ψεύτικες ελπίδες στους εξαθλιωμένους ομοεθνείς μας.

“Ο πολιτικός μας καρκίνος δεν θα θεραπευτεί με μια αμερικάνικη ασπιρίνη και με ένα ποτήρι νερό, αλλά με τις δραστικές φαρμακευτικές και χειρουργικές ενέργειες των Ελλήνων ψηφοφόρων”…

Γραφείο Τύπου
ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *